NY BLOGG

DENNE BLOGGEN ER FLYTTET TIL


HELENAWE.BLOGG.NO

 

TRYKK HER FOR Å KOMME DITDrømmer

Jeg er så glad i å skrive. Jeg er så glad i å blogge. Jeg ønsker virkelig å drive med det her, men er jeg egentlig skapt for det? Jeg begynner ofte å skrive noe, men fullfører aldri. Jeg har så lyst til å blogge. Jeg ser hvordan alle andre rundt meg lykkes, og jeg kunne ønske jeg var dem. Jeg drømmer om å leve av bloggen. Akkurat som andre har drømmer om å bli lege, lærer, designer, makeup artist, frisør, ingeniør, arkitekt og you name it, drømmer jeg om å bli blogger. Hvor flaut er ikke det å si? Jeg har alltid sagt at jeg har lyst til å blogge for meg selv, og at jeg verken bryr meg om topplister eller statistikk, men det er ikke sant. Jeg vil så jævlig på toppen av den lista.

Jeg blir klein av meg selv. Jeg misunner alle som lever av å skrive og ta bilder. Jeg vet at det er slitsomt, men fy faen så gøy. Men passer jeg egentlig til det her? Er jeg pen nok? Er jeg flink nok til å skrive? Er jeg inspirerende nok? Jeg tror ikke det. Jeg er ikke den type person andre er interessert i å lese om. Jeg klarer å irritere hele Norge engang i blant, men det er det. Jeg blir klein hver gang jeg åpner blogg.no, for det minner meg bare på alle mislykka forsøk med denne bloggen. Og meg selv som 14åring. Æsj. Jeg blir kvalm av å tenke på hvem jeg har vært. Men hvor mye blogger blir jeg av å ikke engang ha en blogg? Vind i hatten

Tusen takk for fine kommentarer på forrige innlegg, det betyr mye. I går var jeg på jobb, før jeg måtte skynde meg hjem, dusje de svette føttene mine(æsj) og ta bussen til byen. Jeg hater å ta bussen, men etter at de har endret reglene til at man kan få barnebillett opp til man er 19 år, så liker jeg det faktisk litt. Det er jo mye enklere å juge å si at jeg er 19 år enn at jeg er 16 år. Og det er jo ganske deilig å slippe å kjøre selv og lete etter parkering i evigheter. I byen var det barnas grand prix og jeg kjente hun ene som var med, derfor dro jeg for å se på. Det var gøy, men det blåste så fælt at jeg var ganske glad da kjæresten min kom og hentet meg. Det var ikke akkurat hatte vær i går for å si det sånn. Og jeg kan tenke meg at det var et ganske morsomt syn da hatten blåste av meg og jeg løp som en tulling rundt for å fange den. 

min gode venn, Marie min fine, søte, snille lillesøster Rebekka  er så glad i deg 

 GUESS WHO'S BACK

.. Igjen. Åh, jeg har holdt på med dette innlegget dritlenge nå. Ikke fordi jeg ikke har noe å skrive om eller bilder å bruke, men rett og slett fordi jeg har vært så usikker på om jeg faktisk skal begynne å blogge igjen eller ikke. Jeg har bestemt meg for det en stund nå, og den siste uka har jeg hatt bloggen i tankene ca. hele tida. Så i dag bestemte jeg meg for at NÅ skal jeg begynne. Men akkurat da jeg skulle begynne å redigere bilder og innså at jeg skulle begynne å blogge igjen, ble jeg egentlig litt klein. For hvor flaut er det ikke å begynne på nytt igjen hele tida, fordi jeg aldri klarer å fullføre bloggen. Men jeg elsker å blogge, og jeg savner å alltid kunne bla i arkivet å se tilbake på hva jeg har gjort og hvordan jeg har hatt det. Så fra nå av starter jeg rett på, uten å se tilbake på hva som har skjedd siden sist. Dette er livet mitt fra og med i dag.

Så i dag har jeg vært på kurs sammen med Selin. Så dro jeg hjem, skifta og ble hentet av kjæresten min. Herregud jeg har blitt så dårlig på å formulere meg, merker at jeg virkelig trenger bloggen. Men ihvertfall så dro vi til byen, kjøpte verdens fineste sandaler til meg og spiste kebab. Dere skulle hørt oss diskutere hva vi skulle spise. Han hadde lyst på kebab, og jeg hadde lyst på.. alt annet. Men han fikk vilja si, så da ble det kebab. Jeg fikk tross alt verdens fineste sandaler hahah. Jeg har begynt å ta med kameraet mitt overalt, så nå skal jeg alltid ha bilder å bruke. Enda en grunn til å begynne å blogge, jeg tar jo aldri bilder når jeg ikke blogger. Så her kommer det noen bilder fra i dag, gleder meg til å fortsette med bloggen.

Innkjøp til flyturen
Som dere kanskje vet(eller ikke vet) så reiser jeg til Tyrkia i morgen natt. Derfor var det greit å få skaffet det siste jeg trenger før jeg drar. Nakkepute og sovebriller til å ha på flyet, trådløs lader til telefonen og toalettmappe. Og gjett hvor jeg fikk tak i det?? På Notabene! Jeg husker Notabene som butikken jeg pleide å handle skolesaker i, i sånn 3.klasse, haha. Dere forbinner sikkert Notbane med bøker og skoleting dere også, men de har faktisk sykt mye "rart" der. Om det ikke hadde vært for at jeg har verdens fineste koffert, så skulle jeg kjøpt meg verdens nest fineste koffert derfra. Og se så stor plass det er i toalettmappa, det er ihvertfall den største toalettmappa jeg har hatt. Synes også at nakkeputa er kjempesøt. Og det beste av alt er at det passer mitt budsjett helt perfekt. Et tips til alle som er like fattige som meg. 

Ellers så har jeg ikke så mye nytt å komme med. Jeg drar som sagt til Tyrkia i morgen natt, og jeg gleder meg kjempemasse. I dag og i morgen skal jeg bare pakke og få gjort alt annet jeg aldri får surret meg til å gjøre før rett før jeg reiser. Matvraket

Heihei. Gårsdagen startet med at jeg stod opp altfor tidlig for å dra på jobb. På jobb hadde jeg med meg altfor lite mat(4 knekkebrød og 2 brødskiver hehe), så da Selin spurte om vi skulle finne på noe, klarte jeg ikke å tenke på noe annet enn å dra på Subway. Så da jeg sluttet på jobb kom Selin til meg, så så vi på fotballkamp(eller jeg så på fotballkamp), også dro tilslutt jeg, Selin og Madelen til Subway og spiste sub. Noe jeg angrer veldig på i dag, for nå har jeg ikke mer penger, og jeg har fortsatt lyst på sub. Hardt liv, jeg vet. 

Selin ble med meg hjem og sov her, så hun er fortsatt her. Vi våknet av at rommet mitt er så fuckings varmt at det ikke er mulig å være der før på ettermiddagen. Så vi stod opp og spiste frokost. Først en brødskive, så en toast, så en brødskive med banan og nugatti, og så enda en brødskive med banan og nugatti, bare fordi jeg ikke klarte å la være. Herregud, for et matvrak jeg er. Dette innlegget skulle ikke engang handle om mat, før jeg innså at det eneste jeg har gjort det siste døgnet er å spise eller å tenke på å spise. Jaja, her er noen ikke så fine bilder av meg og fine Selin. Om en uke reiser vi til Tyrkia, wihoo. Nå skal jeg spise middag. Kødda. 


 


min bestevenn God morgen

Det blir visst bare masse kjedelig bilder av maten min for tiden. For som jeg sa i går, så føler jeg ikke for å legge ut bilder av meg selv sånn som jeg er nå. Jeg er nemlig forsatt syk. Siden tirsdag har det egentlig bare blitt verre, og i går toppet det seg virkelig da jeg begynte å få vondt i ørene. Men det er overkommelig smerte med tanke på hvor vondt jeg har hatt i ørene før, og heldigvis har det ikke blitt noe verre. Det som er verre er at jeg egentlig skulle vært på jobb både i går og i dag, men har blitt nødt til å utsette det begge dagene. Menmen, nå håper jeg bare på at jeg blir frisk nok til å få rutiner og startet med treningen igjen neste uke. Mm, føler meg så mye bedre når jeg starter dagen med brødskiver med kalkun, salat og agurk enn gårsdagens pizzarester(selvom gårsdagens pizzarester smaker såå myyye bedre). Men jeg ville egentlig bare ønske dere en god morgen. Håper dere får en fin dag alle sammen. Syk som en syk fisk

Åhgud jeg tror jeg begynner å bli syk. Jeg har ligget våken i natt fordi jeg har hatt vondt i hodet og halsen, tett nese og rennende øyne. Våknet nå fordi det ene neseboret mitt var så tett at jeg bare fikk pustet med det andre nesebordet. Dette passer meg veldig dårlig fordi jeg er nødt til å få vasket hos onkel i dag. Men det passer meg helt utmerket med tanke på at jeg egentlig skulle begynne å trene i dag, og at jeg nå har en unnskyldning til å utsette det litt. YES. I tillegg fikk jeg både fikset døgnrytmen og laget meg en bedre frokost i dag, nam. Likevel må jeg nok innrømme at dette fortsatt suger. Skulle kanskje ikke vært ute hele natta i bare skjørt og olajakke natt til søndag likevel. 

Håper dagen deres blir bedre enn dagen min(neidaa har det ganske bra Dere er fantastiske  Søndaaag

God morgen. Eller morgen og morgen. Herregud, dere skulle bare visst hvordan natten min har vært. Jeg og Selin ante ikke hvordan vi skulle komme oss hjem fra byen, så vi satt på med noen som sa de kunne kjøre oss til Selin, men som ikke kjørte oss til Selin. Til slutt endte vi opp på en bussholdeplass i Mjøndalen, før vi fikk en taxisjåfør til å kjøre oss hjem for 300 kroner. Og da vi endelig kom oss hjem var jeg så kald at jeg fortsatt skjalv da jeg våknet. Hahah for et evig stuk. Sett bort  ifra det så hadde vi en bra kveld på byen. 

Bortsett fra det så vil jeg bare si at "stakkars gutter"-innlegget er satt litt på spissen. Selvfølgelig finnes det unntak. Og hvis du er overbevist om at du ikke er slik, så greit, da er du ikke slik. Det var ment som en beskrivelse av jenter generelt, inkludert meg selv. Og hvis ingen hadde følt seg truffet, så hadde det neppe blitt delt så mange ganger. Og jeg prøver da på ingen måte å fremstå som "drømmedama", da hadde jeg vel ikke innrømt hvor vrang og vanskelig jeg kan være. Men beklager om jeg tråkket noen av dere på tærne. 


tok mange bilder igår, men disse ble de eneste brukbare haha. selin og meg 

Hvordan var kvelden deres?O'Happy day

Wow, tusen takk! Hadde ikke regnet med så høy statistikk. Takk for alle fine kommentarer, delinger og alt annet. Dere er best. 

I dag våknet jeg alt for tidlig for å rekke polet før jeg skulle i bursdag til kusina og fetteren min. Jeg fikk både kjøpt tequila og rakk neeesten bursdagen, så var ganske imponert over meg selv, haha. Nå derimot, nå skulle jeg vært ute av døra for lenge siden. Jeg skal en tur på byen, og har ikke engang kommet meg på vors enda. Så nå må jeg nesten få på meg noe annet enn pysjgenseren. Sent ute som alltid. 

Jævla overskrift

Jeg hadde helt glemt hvor vanskelig det er å komme på en overskrift. Kommer nok til å slite nesten like mye med dette hver eneste dag. Men nå er jeg helt sikker på at jeg skal klare å blogge ofte nok til at bloggen min ikke blir for kjedelig. Desverre orker jeg ikke noe langt oppsumeringsinnlegg om hva som har skjedd siden sist. Kameraet har ligget urørt siden februar, så det hadde blitt et kjedelig innlegg uten bilder. Jeg var i Bulgaria med Madelen i slutten av mai, og jeg tok ikke et eneste bilde. Heldigvis skal jeg og Selin til Tyrkia om 21 dager, så da får jeg tatt noen sydenbilder. Ellers har jeg endelig blitt 20 og kunne snart flyttet inn på byen. Men nok om det.

I går våknet jeg og var helt desperat etter sub til frokost. Så jeg fikk tak i Selin og fortalte henne at vi måtte dra å spise sub til frokost. Så jeg stod opp, dusja, fiksa meg, henta Selin og var på Subway et kvarter før det stengte. Så typisk oss. Eller meg kanskje, hahah. Vi prøvde å ta noen bilder, men jaa... det er tross alt en stund siden jeg tok bilder. Så dere får heller se noen bilder av det mongo trynet mitt. 


Guess who's back

Jeg vet ikke helt hva som skjedde den dagen jeg plutselig bestemte meg for å slutte å blogge. Jeg vet ikke egentlig om jeg noen gang rakk å bestemme meg i det hele tatt. En dag uten blogging ble til dager, dager til uker, uker ble til måneder, og plutselig anså jeg denne bloggen som død. Etter nesten fem år med blogging hadde jeg endelig satt mitt siste punktum. For det var nemlig sånn det føltes. Endelig. Endelig kunne jeg slippe å alltid ha bloggen i bakhodet. Endelig kunne jeg la kameraet ligge igjen hjemme. Ingen fler tårer i frustrasjon over at jeg ikke klarte å endre design. Ingen fler av dagene der jeg lot lesetallene styre humøret mitt. Endelig. Å blogge var ikke lenger en ting jeg så på som noe gøy. Plutselig handlet bloggen om ting som sminke, klær og andre overfladiske problemer. Plutselig ble utseendet til bloggen viktigere for meg enn innholdet. Til slutt blogget jeg kun for sponsorgaver og et håp om å tjene litt penger. Jeg gjorde hva som helst for at flest mulig skulle ha lyst til å besøke bloggen min. Jeg fylte den med ting som ikke interesserer meg overhode. Jeg glemte meg selv. Jeg glemte hvorfor jeg pleide å elske dette. Jeg var ikke lenger en skygge av meg selv engang.

Wow. Det føles ut som en evighet siden jeg skrev noe her sist. Og det er det vel også. Disse månedene uten blogging har fått meg til å innse hva jeg gjorde feil. Dere aner ikke hvor mange ganger jeg har savnet å ha et sted jeg kan skrive ned alle følelsene mine. Eller bare skrive noe fordi jeg elsker det. Jeg er ikke en person som liker å stå foran kameraet for å vise frem hva jeg har på meg (for helt ærlig, hvem er vel interessert i å se den samme grå joggebuksa hver dag...). Det jeg savner er å skrive. Jeg har sittet våken om natta, hørt på rolig musikk og skrevet dette. Og sannheten er at jeg kan ikke huske sist jeg koste meg så mye helt alene. Derfor gjør jeg et siste desperat forsøk på å finne tilbake til den gangen jeg synes dette var gøy. Innleggene kommer ikke til å bli bildeløse, men bloggen kommer ikke til å handle om ting som ikke interesserer meg. Jeg lever ikke i en rosa boble, og jeg kommer ikke til å fremstille meg som at jeg gjør det heller. Jeg er bare en helt vanlig jente, med et helt normalt liv. Som gjør dette fordi jeg elsker det.

Har tenkt på dette en stund. Så ja, fra nå av er jeg offesielt en blogger igjen. Wiho. 

 Sverige med min beste

Jeg hadde forventet at jeg skulle ha en grusom valentinesday helt alene, men jeg kunne faktisk ikke hatt det bedre. Jeg og Madelen har snakket om å dra til Sverige i evigheter nå, men vi har aldri rukket det. Til tross for at vi begge har nok av tid. Men på fredag bestemte vi oss for å dra selvom vi ikke hadde sykt god tid. Så vi fikk låne bilen og kjørte til Sverige. Vi hadde to timer på oss før Nordbysenteret stengte, og rakk innom hele to butikker før vi kjørte til Svinesund for å handle godteri og mat. Men tror dere vi rakk å handle mat? Neida. Og tror dere jeg hadde nok penger da jeg dro kortet inne på godishuset? Neida. 

Så bestemte vi oss for at vi måtte feire valentinesday med en date. Så vi kjørte til Strömstad og fant et sted de hadde pizza. Verdens snilleste Madelen spanderte på meg, jeg gikk jo tross alt tom for penger på godishuset. Jeg kunne ikke hatt en bedre valentines date enn Madde/Mædd/Madelen. Og det finnes ingen jeg heller kunne ønske jeg feiret valentinesday med enn henne. Verdens beste jente og bestevenn.

Pyjamas all day

Blææh, vet aldri hvordan jeg skal starte blogginnlegg. God morgen.. eller noe?? haha. I går lå jeg våken litt lenger enn jeg burde, som vanlig. Og dere kan tro det var pain in the ass(betyr det egentlig å ha vondt i rumpa? I såfall hadde jeg ikke det) da mamma kom å vekte meg kvart på sju i dag tidlig. Men jeg klarte til slutt å kravle meg ut av senga og var på vei til badet da mamma roper "oddy sier at du skal bli hjemme i dag". Så jeg kunne løpe tilbake til senga mi og sove noen timer til. Dere kan tro det var deilig. Så etter noen timers søvn kjørte jeg mormor og bestefar til legen i pysjen. Mamma sa jeg bare kunne sitte i bilen, men mormor hadde planlagt at jeg skulle rundt nesten hele byen... i pysj. Heldigvis hadde mamma laget kakao til jeg kom hjem. Elsker vinteren. Elsker snøen. Elsker kulda. Nå skal jeg se på one tree hill og vente på at noen vil finne på noe hehhe. Og forresten så heter jeg helenapelli på snapchat, dere kan snappe meg alle sammen. Er sykt kul. Neida. Joda. One tree hill

Hei. I går kveld dro jeg og Madelen ut og spiste kebab. Eller.. Madelen spiste kebab og jeg pommes frites i pita med kebabsaus. Og endelig fant vi rødbrus, vi har seriøst lett etter rødbrus i hver eneste butikk i mange uker nå haha. Jeg kjørte Madelen ut til Sande etterpå, så hun spanderte på meg. På vei til Sande brukte vi sikkert en halvtime med å fylle bensin på bilen. Jeg har hatt lappen i snart et år nå, og sliter fortsatt like mye hver gang jeg skal fylle. Og jeg la meg faktisk halv ett, og var faktisk nesten lysvåken da jeg stod opp kvart på sju for å dra på jobb i dag. Så i dag har jeg bare vært på jobb, og nå ligger jeg i senga mi og ser på one tree hill og venter på at det skal bli leggetid. Altså så sent at jeg ikke våkner igjen om en time og blir våken hele natta.

Er det en ting som virkelig hjelper meg igjennom alle problemer, triste stunder og søvnløse netter, så er det one tree hill. Jeg har sett alle sesongene så mange ganger nå at jeg har mistet tellingen for lenge siden. Tror ikke det går en eneste dag uten at jeg ser ihvertfall en halv episode. Serien får meg til å føle at jeg lever i en helt annen verden, og glemme den jeg allerede eksisterer i. Det finnes ingenting annet jeg lever meg så mye inn i, som one tree hill. Kjærligheten min til denne serien er ubeskrivelig. Den har hjulpet meg igjennom så mye, og er alltid her når jeg trenger den. The bitch is back

Long time, no see. Den siste tiden har jeg brukt på å slappe av, jobbe og være masse med vennene mine. Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg hadde det så bra som det jeg har hatt det i det siste. På fredag var jeg og Madelen ute og akte midt på natta, det har jo endelig kommet snø. Det var kjempekaldt, og litt skummelt da jeg måtte gå hjem alene uten strøm på telefonen. Men aller mest morsomt. Og i går var jeg, Madelen og Selin ute og kjørte rundt hele natta, haha. Verdens beste jenter  I begynnelsen synes jeg det var skikkelig ensomt og dritt å være singel, men nå begynner jeg egentlig å like det.

Nå tenkte jeg at jeg skulle begynne å blogge ordentlig igjen, så nå kan dere begynne å glede dere til masse blogginnlegg fra meg. Endelig har jeg jo fått meg et liv(bank i bordet), så da har jeg kanskje noe jeg kan blogge om. Håper dere ble skikkelig glade nå heheh. 2013

Snart er enda et år over. 2013. Kanskje det beste noen sinne. Året som hadde alt. Jeg har opplevd så mye dette året. Både på godt og vondt. Og jeg går inn i det nye året som en ganske annerledes person enn jeg var for et år tilbake. Et år kan forandre mye, nesten alt.

Jeg startet det nye året sammen med de som betyr aller mest for meg; familien min. Dagene i ettertid brukte jeg som regel på han som er det aller viktigste stikkordet når jeg skal oppsummere 2013. Han som jeg trodde jeg skulle tilbringe resten av livet mitt sammen med. Den 14. februar ble jeg sammen med Peder. Stort sett hver eneste dag tilbragte jeg sammen med han. Vi tok med lillebroren min til Lillehammer for å stå på ski, dro på Grand prix finalen i Oslo spektrum sammen, reiste til Sverige sammen, Danmark sammen, var på russensdag på Tusenfryd sammen og ikke minst - vi opplevde Strømsgodset første seriegull på 43 år sammen.

For dette er også året hvor fotball har stått litt over middels i fokus. Som en ganske "liten" klubb, var ikke forventningene så alt for store til oss før sesongen. Men etter noen serierunder kunne vi synge "Godset på topp", for det var vi. Og det var morsommere enn noen gang å reise land og strand rundt sammen med Godsetunionen. Jeg og reservepappaen min kjørte blandt annet til Ålseund for å få med oss 3 viktige poeng hjem. Ellers så husker jeg spesielt godt da vi pissa på Enga på Ullevaal, og Start i Kristiansand. Jeg og Peder hadde en fantastisk biltur til Kristiansand, bare han og jeg. Poeng ble det i nesten hver by. Litt frem og tilbake på tabellen var det. Men da alt skulle avgjøres hjemme mot Haugesund i siste serierunde, var vi best. Gullet havnet i Drammen, og jeg fikk oppleve kanskje mitt livs største øyeblikk. Banestorming, gullsermoni på Marienlyst stadion og feiringen på Bragernes torg etterpå.

Sunny beach. Jeg fikk verdens beste bursdagspresang på 19 års dagen min. En uke til Sunny beach sammen med Peder. Det kunne ikke bli noe annet enn perfekt, og det ble det også. Var det noe jeg og Peder virkelig trengte, så var det en uke alene, bare meg og han. Late dager på stranda eller ved bassenget. Om kveldene gikk vi i gatene til langt på natt. Jeg var verdens heldigste. Og jeg tror jeg følte meg som den lykkeligste jenta i hele verden. Som julenissen på lykkepiller. Og jeg har aldri vært så forelska i noen, noen gang, som det jeg var i Peder. Han kjøpte ting til meg ved nesten hvert hjørne. Passet på meg den ene dagen jeg var syk. Fikset internett så jeg fikk blogga, uansett tid på døgnet. Hvis jeg sa at jeg hadde lyst på noe godt, gikk han til nærmeste kiosk, mens jeg fikk slappe av på hotellrommet. Jeg kunne ikke hatt det bedre. Han behandlet meg som en prinsesse hele uka. Passet på meg som om jeg var en diamant(eller noe sånt). Kunne jeg fått leve en uke av livet mitt om igjen, ville jeg definitivt valgt denne.

2013 er også året jeg fikk lappen. Aldri i hele mitt liv har jeg vært så nervøs som da jeg satte meg inn i bilen for å ha oppkjøring. Men jeg bestod med glans. Og jeg følte at det gikk skikkelig dritt, men sensor sa at jeg ikke gjorde en eneste feil, så det skal tydeligvis ikke så veldig mye til for å bestå hehe. Så dere som har oppkjøring i løpet av 2014 - dere trenger ikke grue dere. Det ble masse kjøring, og til slutt gikk jeg faktisk litt lei. Jeg måtte også ringe NAF to ganger iløpet av tre dager, men det skriver jeg ikke noe mer om. Den ene gangen kjørte jeg meg fast ute i hagen.

Høsten har jeg egentlig ikke så mye å si om. Ettersom jeg så godt som droppet ut av skolen før sommeren, så har jeg egentlig ikke gjort så mye denne høsten. Annet enn å klage over været og at det aldri ble snø eller jul. Jula kommer jo like fort hvert eneste år, selvom jeg begynte å telle ned dager allerede i august. Dessverre forsvinner den også like fort hvert eneste år. Men er det en ting jeg virkelig har lært denne høsten, så er det å sette pris på det jeg har.

2013 har vært det beste noen sinne. Når jeg tenker tilbake til 2013 vil jeg alltid tenke "det var det året jeg var sammen med Peder". Nå er det desverre over. Etter 10 måneder ble jeg singel igjen. Så da vet dere det også. Det skjedde for noen uker siden, men jeg har ikke hatt noe særlig lyst til å skrive noe om det før nå. Dette er kanskje det tristeste jeg har opplevd noen gang. Men jeg begynner endelig å komme litt over det. Ikke Peder, men bruddet. Det er trist, men tydeligvis er det meningen. Peder vil alltid ha en helt spesiell plass i hjertet mitt, og det føles egentlig helt feil å skrive dette. Men fra og med i dag skal jeg ikke lenger se tilbake. Fra og med i dag skal jeg gå videre i livet mitt. Takk for alt, 2013. Min julaften

Jeg har vurdert å skrive dette innlegget så mange ganger nå, men jeg får aldri gjort det. Selvom jeg ikke har gjort noe siden julaften haha. Jeg hadde ihvertfall en perfekt julaften. Våknet opp til julestrømpe og julemorgen på tv, spiste julefrokost og sov en time. Det eneste programmet jeg egentlig liker på julaften er Johannas jul, ellers synes jeg alt annet er alt for gammelt og trist. Så derfor la jeg meg til å sove en time, for å få tiden til å gå. Så dro vi i kirken, selvom det er kjedelig. Men det blir liksom ikke ordentlig jul før jeg har vært i kiken. 

Etter kirken tok vi med oss mormor og bestefar hjem, også åpnet Kristoffer og Johanna pakker før middagen, sånn at de kunne legge seg rett etterpå. Middagen min bestod som vanlig av makaroni, men på julaften tar jeg brun saus oppå istedenfor ketchup. Etter middagen åpnet jeg, Maria, Elias og Rebekka gaver, og da vi var ferdig ved 11-tiden, så begynte mamma, Oddy, mormor og bestefar å åpne pakker. Jeg fikk så mye fint, og var fornøyd med absolutt alt. 


Oslo

Heihei. Long time no see. Jeg har hatt så mye å gjøre(til meg å være) den siste uka. Hele forrige uke jobbet jeg faktisk hver dag. I tillegg var jeg, Elias(lillebror), Rebekka(lillesøster) og Peder og spiste taco hos familien min til Peder. Så passet jeg kusina og fetteren min, også gjorde jeg sikkert mye annet jeg ikke husker nå haha. Jeg får jo nesten ikke tid til noe når jeg må hjem for å se på julekalendere hele tiden. 

I går begynte det ENDELIG å snø. Og ikke bare litt, men sånn masse. Eller, ikke sånn sykt mye da, men mer enn det har gjort i hele år. Så jeg og Peder tok toget inn til Oslo, og var overlykkelige over snøen. Alt var helt perfekt i hele går. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke drar litt oftere til Oslo, det er jo ikke langt i det hele tatt. Jeg fikk kjøpt både sminke til meg selv og de siste julegavene. Woho. Dro rett til Peder og spiste pizza da vi kom tilbake igjen. 

Jesus og Josefine

Er det en ting det aldri blir jul uten så er det "Jesus og Josefine". "Tre nøtter til Askepott" og "grevinnen og hovmesteren" betyr ca. ingenting for meg. "Jesus og Josefine" derimot. I fjor ble den ikke vist på tv og det var så utrolig trist. Jeg synes det er så urettferdig at de viser "the julekalender" nesten hvert eneste år, mens mine favoritt julekalendere viser de nesten aldri. Og "Jesus og Josefine" er seriøst umulig å få kjøpt i Norge. Derfor spurte jeg nrk om de kunne vise "Jesus og Josefine" i år. Men tror dere de gadd å vise den? Neida. Istedet viser de en dødskjedelig julekalender som heter "julestjerner" eller noe sånt. Jeg spurte faktisk til og med nrk om de kunne kopiere den opp for meg for 500 kroner, men jeg fikk aldri noe svar. Så desperat var jeg. Egentlig ville jeg ha den på norsk, men da tante ringte fra Danmark og spurte om jeg ville ha den med dansk tale og tekst, ble jeg overlykkelig og ville ha den likevel. Og heldigvis var det ikke vanskelig i det hele tatt. Jeg skjønner alt sammen! Muligens fordi jeg har sett den tusen ganger før. 

Likevel synes jeg det er teit at de har sluttet å sende den. "Jesus og Josefine" er både koselig, spennende og har et utrolig bra budskap. På en måte skjønner jeg at nrk sluttet å sende den, de fikk jo så masse klager fra human etisk forbund. Så utrolig dårlig gjort! Akkurat som om jeg går til en avis hver gang de viser noe på tv uten at kristendommen er nevnt. I Danmark lager de mange kristne julekalendere, i Norge derimot, de viser ikke en eneste kristen julekalender. Norge er så pinglete. Alt skal være helt fritt for religioner og blablabla. Skal vi slutte å feire jul også da? For det er jo tross alt det jula handler om, at Jesus ble født. Ikke at jeg er noe moralens vokter altså, jeg synes bare det er så trist at de har sluttet å sende "Jesus og Josefine" på grunn av det er "grov kristen demagogi". Men nå har jeg heldigvis fått den på dvd, så da er jeg glad. Nå koser jeg meg med en episode hver dag. Så da ble det jul i år og. 

Så tenner vi et lys i kveld

.. vi tenner det for glede. Det står og skinner for seg selv og oss som er tilstede. Så tenner vi et lys i kveld, vi tenner det for glede.
En luke er åpnet, et flaxlodd er skrapt, det er 1. desember, 23 dager til julaften, og 1.advent.
 Bla bla bla

Jeg ser helt grusom ut i dag. Men la ut et bilde likevel hehe. Først så må jeg bare fortelle dere hva som skjedde i dag. Jeg og mamma hadde akkurat kjørt lillebroren min på skolen og var på vei til maxi for å handle. Så skulle mamma kjøre ut fra et lyskryss og da kom det en stor varebil bakfra som kjørte rett i oss. Jeg fikk skikkelig sleng i nakken og herregud som det smalt. Krysser fingrene for at jeg ikke ender opp med sånn hvit krage rundt hodet haha.

Nå har akkurat jeg og lillesøsteren min vært og trent bodypump. Så nå nyter jeg denne dagen uten smerter, for i morgen begynner jeg nok å bli litt småstøl, og på lørdag klarer jeg nesten ikke å bevege meg. Skjønner ikke at jeg gjør dette mot meg selv. I dag har jeg forresten fått første lønning!! Så da gikk jeg rett på cubus og kjøpte hårkur og en rosa kosedress. Jeg har hatt ca. null kroner på kortet siden siste stipend i juni, så det var skikkelig deilig med penger på kontoen igjen. Og apropos det, så skal jeg jobbe i morgen. Så nå skal jeg bare spise middag, se hotel cæsar og legge meg. Håper dere har hatt en fin dag. Julegavehandel

Heihei. Først og fremst; takk for alle fine kommentarer på forrige innlegg. Det setter jeg virkelig pris på. Jeg begynner endelig å bli frisk, og klarer å sove en hel natt uten å våkne midt på natten med tette nesebor. Deilig. Likevel fikk jeg fri fra jobb i dag, så da har jeg tilbragt mesteparten av dagen borte hos mormor og bestefar. Jeg og bestefar har virkelig kost oss mens mamma og mormor var i butikken. Og da mormor kom tilbake fikk jeg og lillesøsteren min kake. Woho. Jeg er sikkert ikke den eneste som virkelig elsker å være hos besteforeldrene mine. Mormor og bestefar 

Jeg rakk såvidt en tur hjem for å passe på Kristoffer og Johanna(verdens beste småsøsken), før jeg og Peder dro ut og handlet litt julegaver for bestefar. Jeg er en person som absolutt ikke vil vite hva jeg får til jul, men i dag kjøpte jeg faktisk en julegave til meg selv fra bestefar. Både jeg, mamma og lillesøstrene mine skulle ha lik gave, så jeg kunne jo ikke la være å kjøpe til meg selv. Men jeg er veldig fornøyd og gleder meg like mye til å åpne den på julaften. Livet smiler
Atter en gang legger jeg meg med et smil om munnen. Plutselig går alt så mye enklere. Det siste året har jeg hatt mange bekymringer. Spesielt om natta. Den aller største bekymringen min har kanskje vært *trommevirvel* jobb. For hver jobbsøknad jeg fikk svar på, hoppet jeg i taket av glede hver gang jeg ikke fikk jobben. Nå har jeg begynt å jobbe. Ikke mye, men bittelitt. Jeg gråt dagene før min første jobbdag. Jeg var så redd for å ikke være god nok. Det er jeg fortsatt, men det går bra. Folk maser enda om at jeg skal begynne å jobbe mer, buhu. Men jeg er så stolt av meg selv for de få dagene i måneden jeg jobber. Jeg er så stolt av meg selv fordi jeg gjorde det, uansett hvor redd jeg var. Jeg møtte frykten. Jeg føler meg ikke lenger like mislykka. 

Så har jeg verdens beste familie og kjæreste. Jeg tror ikke jeg kunne vært mer heldig enn det jeg har vært. De betyr virkelig alt for meg. Og sist, men ikke minst - det er snart jul. Mange mennesker går inn i en slags "vinterdepresjon". Jeg tror jeg går inn i det motsatte; "sommerdepresjon". Nå er livet mitt perfekt. Jula gjør meg glad. Snø gjør meg glad. Kulde gjør meg glad. Jeg elsker at jeg endelig kan pakke meg inn i masse, store klær igjen. At jeg endelig har en unnskyldning til å bare ligge inne. Endelig er det min tur til å være ordentlig glad. Livet smiler til meg, og jeg smiler tilbake. Natta Syk

De siste dagene har jeg vært i skikkelig dårlig form. Tett i nesa og feber. Nesa mi har vært tettere enn vinduet på rommet mitt(som forøvrig ikke er tett i det hele tatt, så det er iskaldt der). Hadde jeg bare klart å snyte meg. Men det har jeg aldri klart, og kommer sikkert aldri til å klare heller. Så nesa mi forblir tett helt til jeg blir helt frisk. I tillegg har jeg vært skikkelig støl etter å ha trent, så jeg har bare følt meg enda dårligere. Jeg tuller ikke når jeg sier at armene mine låste seg i ca. 90 grader, og jeg klarte ikke å strekke de ut. I en periode klarte jeg ikke engang å være på pcen fordi det gjorde vondt i armene da jeg bevegde på fingrene. Nå begynner det heldigvis å bli bedre, så jeg tror jeg skal være klar til å trene igjen i morgen.

Denne morgenen har jeg bare kost meg med te og pepperkaker. Endelig begynner det å nærme seg desember og jul. Nå føler jeg at jeg har offesielt lov til å ha julestemning. Jeg har tross alt telt dager siden juli, så det begynte virkelig å bli på tide. Jeg hører på julemusikk og drikker julebrus nesten hver dag. 
Lizzis pizzaBeklager for elendig kvalitet, har fortsatt ikke lært meg å ta bilder i mørket hehe. I kveld har jeg og Peder vært ute og spist pizza. Vi stod ganske lenge før vi endelig fikk et bord, men herregud, det var så verdt det. Lizzis pizza har verdens beste skinkepizza i hele verden. Bare synd at den er så sinnsykt dyr. I tillegg ga Peder masse penger i driks, mens jeg mener at maten i Norge er så overprisa fra før av, at det ikke er nødvendig andre steder enn i syden. Men jeg har ihvertfall kost meg kjempemasse. Det er evigheter siden sist vi gjorde sånne "kjæreste-greier", så det hadde vi veldig godt av. Torsdag kveld

Nå er det alt for mange dager siden sist. For engangsskyld skyldes det faktisk ikke mangel på blogglyst, men jeg har bare ikke fått tid til å blogge før nå. I går jeg var jeg på jobb og i dag har jeg vært med mamma til legen og "passet" bestefar. Jeg har jo tidligere skrevet litt om hvor lite lyst jeg har til å jobbe, og hvor skummelt jeg synes det er. Men nå jobber jeg en dag i uka på jobben til stepappaen min og har mitt eget kontor, så jeg trives faktisk overraskende bra. Heldigvis. Nå skal jeg hente en pakke på posten, også skal jeg vente på at Torsdags kveld fra Nydalen begynner. I dag kommer alle de "gamle" på besøk. Gleder meg til "hva skjera Gud", "Tina og Bettina" og alt som var den gangen jeg elsket programmet. I dag har forresten jeg og Peder vært sammen i 9 måneder. Peder er verdens beste gutt og jeg elsker han av hele mitt hjerte Seriemester 2013

Jeg har ikke ord som kan beskrive dagen i går. Vi spilte en første omgang som var preget av masse nerver, en rett og slett ræva omgang. Derfor var det ekstra gøy da vi scoret fire mål i andre omgang. Øyeblikket var stort i det dommeren blåste av kampen og Strømsgodset var blitt seriemestere 2013. Jeg hadde aldri trodd at jeg noen gang kom til å storme banen(både fordi jeg aldri hadde trodd jeg skulle klare å hoppe over gjerdet eller løpe til midtbanen), men jeg tror jeg ble så full av adrenalin at jeg var en av de første til å løpe utpå. Noe som resulterte i både stygge bilder i Drammens tidene og et stort blåmerke nedover hele låret etter at jeg hoppet over gjerdet. Så ble det gullsermoni, etterfulgt av gullfest med 15 000 på Bragernes torg etterpå.
Så nå har heltene våre blitt legender  Tusen takk for en fantastisk sesongStrømsgodset

Da er endelig dagen her. Dagen da alt skal avgjøres. Det har vært en alt for lang uke. Jeg kan tenke meg at mange, mange tusen fotballsupportere sitter med nervene i spenn akkurat nå. Seks lag kan rykke ned fra tippeligaen. Seks lag må vinne i dag. Kun fire poeng skiller 11. og 16.plass. Det trenger heldigvis ikke jeg å bekymre meg for. Her i Drammen skal vi kjempe om gull. I dag skal det avgjøres om det blir gull eller sølv. Gull. Det er helt surrealistisk. Jeg må klype meg selv i armen for å sjekke om jeg drømmer. Nervene er overhodet ikke under kontroll. Jeg har ikke lenger søte, små sommerfugler i magen, jeg har store bier. Tanken på seriegull er iitt for stor for mitt lille hode. Jeg tror ikke det kommer til å gå opp for meg hva jeg er med på, før jeg er der. Og kanskje ikke da engang. Jeg har så forferdelig lyst på det seriegullet, at dere aner ikke.

For sju år siden var jeg på min første Godset-kamp. For sju år siden forandret livet mitt seg. "Tull", tenker alle dere som sitter og leser nå. Bortsett fra andre fotballsupportere. Jeg tror ikke jeg klarer å beskrive lidenskapen til alle dere som ikke elsker fotball. Jeg tror aldri dere kan forstå hvor ekte det er. At jeg virkelig elsker Strømsgodset. Det har vært sju år med både oppturer og nedturer. Det har vært sju år med både medgang og motgang. Det har til tider vært mye å juble for. Men det har også vært mange stunder fylt med frykt, usikkerhet og frustrasjon. Men vi har klart oss. Vi ga oss ikke. Snart er jeg på vei inn på Marienlyst stadion for aller siste gang denne sesongen. Ikke bare er det siste seriekamp og seriefinale. Det kommer kanskje til å bli mitt livs største øyeblikk. Dette kan være den dagen jeg vil minnes resten av mitt liv. Det kommer ikke mange dager som dette i løpet av livet. Men når du en sjelden gang får oppleve dem, da er det virkelig verdt alt annet. Hendene skjelver, hjertet banker, jeg er klar for å hente seriegullet.

Og blir det sølv, så er det greit det og God helg3 stygge bilder hehe. Kameraet ville ikke samarbeide. Menmen. I dag har vært en tur hos mormor og bestefar. Prøver å tilbringe så mye tid med dem som mulig, siden de betyr så utrolig mye for meg. Så i dag hjalp jeg mormor å rydde i kjøkkenskapet. Etter det kom Peder og hentet meg, også dro vi til moren hans og spiste taco. Like koselig som alltid. Jeg er så glad for at familien til Peder er koselig, og ikke sånn grusom som alle skrekkeksempler på svigerfamilier. Men så til noe negativt. Jeg vil ha snø!! Det var meldt snø i hele morgen, men nå er det plutselig ikke det lenger. Dere kan tro jeg sank langt ned i jorda da jeg var inne for å sjekke værmeldingen istad. Men det har heldigvis blitt så kaldt at vi fyrer i peisen hver dag. Det er koselig. Nå tror jeg snart Peder kommer for å sove med meg. Hva jeg skal i morgen er fortsatt litt usikkert, jeg har fortsatt et lite håp om at det skal begynne å snø likevel. Da skal jeg sitte inne og se ut av vinduet hele dagen. Ellers vil jeg bare si god helg til verdens beste lesere Julegaver

Woho, i dag har jeg vært på skikkelig julegavehandel. Jeg tror jeg fikk kjøpt 14 julegaver, og er ferdig med nesten alle gavene. Jeg skjønner virkelig ikke at folk kan synes det er kjedelig å handle julegaver, jeg kan ikke huske sist jeg koste meg så mye helt alene. Jeg følte meg litt som et pakkesel der jeg gikk med så masse poser at jeg er støl i både armer og ben nå. Tilslutt var jeg så sliten at jeg måtte sette meg ned på en krakk helt alene og drikke en brus. Det er sjelden jeg sitter ute og venter når Peder kommer for å hente meg, som regel pleier han å måtte vente en stund. Det snødde forresten i dag. Deilig kveldsbad

God kveld. Herregud, så grelt å si "god kveld". Kommer aldri til å skrive det på bloggen igjen. I dag har jeg hatt besøk av Peder. Fine, fine gutten min. Men han var sulten, så han dro hjem for å spise middag ganske tidlig. Derfor bestemte jeg meg for å ta et bad. Så jeg tente noen stearinlys, fylte opp badekaret med glovarmt vann og satte på litt rolig musikk. Det var utrolig deilig, og egentlig ganske koselig.. bortsett fra at badekaret er så lite at jeg ikke får plass til hele meg oppi. Neida, det gikk fint så lenge jeg hadde bena oppover veggen. Hehe, jeg fikk faktisk pressa hele meg oppi tilslutt. Akkurat nå spiser jeg knekkebrød, drikker te og venter på at "Else" skal begynne. Så skal jeg sove, for jeg må tidlig opp og på jobb i morgen.

Tusen takk for så mange fine kommentarer på forrige innlegg forresten. Så gøy at så mange faktisk ville teste ut "teen min". I kveld bytta jeg ut jordbær-te med "blue fruits". Har ikke drukket den siden ifjor, og den smaker faktisk nesten enda bedre enn den andre. Også lukter den helt himmelsk. Strawberry tea

Denne teen er fantastisk! Tror jeg lager ca. verdens beste te. Pickwick Strawberry tea(all slags jordbær-te funker), 5 sukketer og 1/4 med melk. Til og med min super sære lillebror(han spiser seriøst bare baconost og grøt) synes den var god. Nå skulle egentlig jeg og mamma vært å kjøpt mat og julegaver, men isteden sitter jeg hjemme alene og ser på mot i brøstet. Noen husker kanskje jeg skrev at bestefar hadde hatt hjerteinfarkt? Nå er ihvertfall han og mamma på vei til sykehuset igjen, så jeg håper virkelig at ingenting er galt nå. Krysser både fingre og tær for verdens beste bestefar. La det snøeneste sangen som beskriver følelsene mine

Åh nå gleder jeg meg virkelig til det begynner å snø ute. Synes det er så trist med blå himmel, sol og varmegrader ute nå. Det er riktignok bare et par varmegrader, men jeg skulle gjerne hatt sånn -15. Jeg sjekker værmeldingen fler ganger om dagen i håp om at det snart kommer snø. Yr.no har faktisk blitt en av de mest besøkte sidene på macen min. Men foreløpig ser det dårlig ut, selvom det heldigvis begynner å komme fler og fler blå tall. Jeg er så redd for at det ikke skal bli hvit jul i år. Livet mitt består stortsett av å glede meg til desember, snø og jul, så det hadde vært utrolig kjipt om det ikke skulle bli helt perfekt etter 11 måneders ventetid. Kjære værmann, la det snø nå.GullneglerFor første gang jeg har fått bruk for en "drittneglelakk" jeg kjøpte på hm for en evighet siden. Den første fargen som slo meg inn i dag var nemlig gull. Jeg tror få personer kan forstå hvor syke nerver jeg våknet opp med i dag. Hjertet mitt banker fortere enn noen ganger. Jeg både gruer meg og gleder meg. I dag kan 43 års ventetid være over. I dag kan vi, vår lille klubb, Strømsgodset, bli seriemestere. I dag kan vi vinne gull. Glem cupfinalen, semifinalen mot Odd, og opprykskampen mot Ålesund i 2006. Glem europacup. Glem sølvsermonien på Marienlyst ifjor. Det er snakk om seriegull!! Om noen få timer kan vi sitte igjen som vinnere av hele fuckings dritten. Fotball er ikke bare en sport. Fotball er ikke bare 22 kjekke menn som løper etter en ball. Fotball handler om så mye mer. Det kalles ekte lidenskap. Ekte kjærlighet. Det er dette jeg brenner for. I kveld kan jeg få oppfylt drømmen min. Så la oss avslutte en fantastisk sesong med gull! Leve Godset November

Endelig er det november. Det er bare en måned til desember. En måned til julekalendere ruller på tv og huset fylles med julepynt. Butikkene er fulle av folk som enda ikke har kjøpt en eneste julegave. Overalt snakker alle om det jeg elsker aller mest her i verden, nemlig jula. Åh, jeg klarer nesten ikke å vente til desember. Håper november går super duper fort. Nå har jeg nettopp hatt en koselig fredagskveld sammen med familien min, the voice, pizza og julebrus. Og nå begynner endelig senkveld, ukas høydepunkt uten tvil.

 Jeg ønsker dere en fin kveld videre og god helg Julegaveshopping

I dag har jeg vært på shopping sammen med mamma og Maria(lillesøstra mi). Først var vi på Buskerud storsenter og extraleker og kjøpte litt julegaver, og så dro vi på Gulskogen og kjøpte litt fler julegaver og spiste. Skikkelig jentetur. Endelig er jeg ferdig med både julegave til Maria og Rebekka(den andre lillesøstra mi). Men det verste med å handle julegaver er egentlig å vite hvem jeg skal kjøpe til og ikke. Det er jo veldig kjipt å kjøpe til noen som ikke kjøper til meg, men det er jo også veldig kjipt å ikke kjøpe til noen som kjøper til meg. Luksusproblemer. Neida, det er ikke luksus. Nå venter jeg bare på at det skal komme noen utkledde drittunger å ringe på døra vår, da skal nemlig jeg og Elias(lillebroren min) kle oss ut, skremme dem og si "knask eller knep". Pizzatime

Heihei. Lurer på om jeg begynner å bli syk. Jeg har hatt så vondt i bakhodet i to dager nå, aner ikke hva det er. I tillegg fryser jeg skikkelig. Menmen. Så lenge jeg verken kaster opp eller er alvorlig syk, så gjør jeg egentlig ikke noe av å være litt syk *bank i bordet*. Nå kommer Peder snart og henter meg, også skal vi til besteforeldrene hans å spise pizza. Mm, jeg har plutselig begynt å elske hjemmelaga pizza. Jeg husker at jeg alltid ville ha grandiosa eller big one som "fredagsmat" før, mens nå vil jeg mye heller ha hjemmelaga pizza. Men bortsett fra å tenke på pizza i dag, så har jeg vært å vasket leiligheten til onkel. Så nå venter jeg bare på at pengene skal rulle inn på kontoen. Har vært blakk alt for lenge. Oh shit! It's monday

God morgen. Det ble seier over Start i går, og vi er nå 3 poeng nærmere seriegull. Jeg var helt utslitt etter all spenninga, skrikinga og hoppinga, så jeg sovnet nesten med engang jeg kom hjem. I dag er det jo mandag igjen og ingen unnskyldning til å sove lenge. Men siden jeg var så sliten valgte jeg likevel å sove en time ekstra. Og da jeg stod opp kom jeg på at jeg og mamma kjøpte 12 pizzaer på fredag(det var tilbud på coop obs), så da hadde vi pizza til frokost i dag. Det er tross alt bedre å spise det opp på mandag og være sunn resten av uka, enn å skli ut midt i uka. Jeg synes forresten at innleggene mine er litt korte for tiden, men jeg har jo ikke så mye å skrive om. I tillegg føler jeg at ingen gidder å lese hvis det står for mye i hvert innlegg. Hva tenker dere?Strømsgodset - ekte kjærlighet

Hei. Tenkte bare jeg skulle blogge et innlegg før jeg drar på fotballkamp, begynner å få litt dårlig tid nå. Har vært og gått tur på spiralen i dag. Det var veldig koselig, og veldig vått. Men kjempedeilig å komme seg ut litt. Nå skal jeg som sagt på fotballkamp. Mitt kjære Strømsgodset spiller gullkamp mot Start. Rosenborg tapte jo i går, så nå hadde virkelig vært deilig med 3 poeng. 3 poeng nærmere seriegull. Åh, jeg har så utrolig lyst på seriegull.

Hvilket lag heier dere på?God morgen

Jeg sov som sagt hos kjæresten min i natt. Jeg og Peder hadde en periode hvor vi kranglet ca. hele tiden, så vi bestemte oss for å ikke være sammen 24/7 lengre. Derfor var det utrolig koselig å sove her i natt. Føler nesten at det er en evighet siden sist jeg så han. Nå sitter Peder og gamer, mens jeg egentlig bare ligger her med macen og hører på julemusikk. Peder har laget baguetter med brunost som frokost til meg, så jeg tenkte jeg skulle spise de opp snart. Jeg håper dere får en fin lørdag, alle sammen :)Fredag kveld


Heihei. I dag har jeg og mamma handlet litt julegaver(sjokk). Jeg fikk også kjøpt meg verdens beste hettejakke. Har lett etter en hettejakke som var stor i lengden og ikke så stor i bredden i evigheter, så når jeg endelig fant en så måtte jeg bare kjøpe den. Nå sitter jeg sammen med familien min og ser på the voice, og koser meg med pepperoni pizza med masse rømmedressing. Etter på skal jeg ned til kjæresten min og sove der. God helg, forresten. To måneder

I dag er det bare 2 måneder til julaften. Jeg er overbevist om at tiden kommer til å fly avgårde som om den aldri var her. Før vi vet ord av det så våkner jeg opp til en strømpe full av godteri, julemorgen på tv og verdens beste julefrokost. Og før vi vet ord av det så sitter vi rundt bordet og spiser julemiddag og venter spent på pakkene. Så i dag har jeg og mamma pakket inn julegaver, mens vi har drukket kakao og hørt på julemusikk. Jeg vet at mange er i mot å gjøre slike juleting allerede nå, men jeg elsker det. Jeg forstår at det er frustrende for alle som mister julestemningen allerede før jula begynner. Men heldigvis er ikke jeg sånn. For meg er det meste av jula å vente på den. I dag er det 38 dager til desember, og jeg kommer ikke til å tenke på noe annet de neste 38 dagene. Jeg blir mer og mer spent for hver dag, og får mer og mer julestemning for hver dag. Jeg rekker aldri å bli lei før den over.

Fler som gleder seg til jul?Ålesund

På søndag kjørte jeg og Oddy(stepappaen min) den lange veien fra Drammen og opp til Ålesund. Vi brukte 8 timer, men det var så absolutt verdt det. Møre og Romsdal er så utrolig fint. Og på veien opp fikk jeg endelig se litt snø. Fantastisk. Hva jeg skulle i Ålesund? På fotballkamp. Strømsgodset spilte en av sine viktigste kamper denne sesongen der oppe, og da måtte jeg jo ta turen opp. Og gøy- det var det. Etter 81 nervepirrende minutter, klarte vi endelig å få ballen i mål, og vi vant fortjent 1-0. Med 3 gjenstående kamper er vi serieledere.

Etter kampen tok vi først ferja til Molde, sånn at jeg fikk vært der også. Og så tok vi enda en ferje over til Åfarnes, der foreldrene til Oddy bor. Der fikk vi servert både pizza og julebrus. Vi overnattet til dagen etter, fikk dusja og spist en supergod frokost før vi kjørte hjem til Drammen igjen. Og etter 7 timer var vi hjemme på Konnerud, og her, her snødde det!


 Hva har du gjort i helgen?Today

I dag har jeg *trommevirvel*.... vært på jobb! Alle maser jo om at jeg må finne meg en jobb, så nå skal jeg jobbe en dag i uka. Hadde første dagen i dag, og det gikk faktisk ganske bra. Det aller beste var at jeg måtte stå opp halv sju, og for første gang på evigheter var det mørkt og iskaldt da jeg stod opp. Det er så deilig å stå opp tidlig. Selvom jeg var så sliten da jeg kom hjem at jeg sovnet i armene til kjæresten min.

Ellers hadde jeg så lyst på lasagne i dag at jeg lot den dyre ferdig-lasagnen få en sjanse. Jeg tenkte at bortsett fra prisen og størrelsen så klarte den kanskje å leve opp til forventningene mine. Men nei. Den smakte ikke som first price lasagnen i det hele tatt. Jeg har ikke ord som kan beskrive hvor mye jeg savner den lasagnen. Min absolutt favorittmat. Skjønner ikke hvorfor den ikke bare kunne blitt solgt med hestekjøtt fra en hest som ikke er farlig.


Hva har dere gjort i dag?La det snø

Seriøst, jeg har lest at det snør mange steder i dag. Hvorfor snør det allitd sist her?! Jeg bor jo nesten på fjellet også. Jeg var glad for det fine været vi har hatt i år i juli, men nå begynner jeg å bli veldig lei av sol, sol, sol og sol hveeer dag. Misunner nordlendinger for snø, kulde og mørketid. Heldigvis begynner det å bli litt kaldere, men jeg vil fortsatt ha det enda kaldere. Kaldt, kaldt, kaldt. Så kaldt at jeg kan kjøre forbi alle tapere på bussholdeplassen uten lappen- og tute og le hehe. Også vil jeg ha snø. Snø, snø, snø. Menmen, jeg må bare fortsette å vente i all evighet.

Ellers har bestefar endelig kommet hjem fra sykehuset, så i dag stod jeg opp, dusja og gikk rett dit. Nå er jeg hjemme igjen. Har laget meg en kopp med te og ser på Asbjørn Brekke show. Det er alt for mye bra å se på tv i dag, så jeg vet ikke helt hva jeg skal velge. Ylvis, charterfeber, farmen, Else og kjærlighetsredet. Else skal jeg ihvertfall se, jeg elsker talkshow. Håper det blir like bra i dag som forrige tirsdag. Fler som vil ha snø?Nye vinterskoJeg har både uggs og fine sko til vinteren. Men er det noe jeg virkelig har trengt, så er det ordentlig gode vintersko. Noen jeg kan bruke når jeg skal være ute i snøen og kulda, og ikke bare ut og inn av bilen. Uggsa mine er uten tvile gode og varme, men de er verken vanntette eller gode for bena mine. Jeg har ganske skeve ben, og får derfor veldig fort vondt i føttene. Disse skoene er ikke de peneste, men absolutt det jeg trenger. De er varme, vanntette, vindtette, enkle å ta på og gode å gå i. Tror de kosta 1300 på eurosko. Elleville dager og 3 for 2 på alle sko, woho. Vi kjøpte hele ti par. My last instamomentJeg har vært helt elendig til å oppdatere bloggen den siste uka. For første gang siden midten av juli har jeg virkelig hatt lyst til å gjøre noe annet enn å bare ligge hjemme hele dagen. Føler at jeg har vært i en slags "sommerdepresjon", egentlig. På samme måte som mange andre kommer i en slags vinterdepresjon. I motsetning til de flese andre så blir jeg styggere om sommeren. Jeg får masse stygge fregner(ikke sånne brune søte som alle andre får), blir ikke like brun som alle andre, håret mitt blir så lyst at det får grønnskjær, sminka blir ikke noe fin i sola, og jeg føler rett og slett at alle andre ser bedre ut enn meg i sommerklær og ikke minst bikini. I tillegg er jeg ikke så veldig glad i at det er altfor varmt med mindre jeg er i syden. Nå som høsten har kommet kan jeg endelig pakke meg inn i masse klær, sminke meg og føle meg litt fin igjen. I tillegg blir det fort mørkt, og da føler jeg meg enda finere.

Men selvom jeg har vært dårlig til å oppdatere bloggen, så har jeg blitt kjempeflink til å oppdatere instagram. Der legger jeg faktisk ut bilder fler ganger om dagen for tiden. Jeg skal prøve å blogge hver dag, men hvis jeg plutselig hopper over en dag, så kan dere følge meg på instagram. Der heter jeg helenawestergren. Jeg har altfor få followers, så jeg blir superglad om noen vil følge meg. IkeaI går bestemte jeg meg for å gjøre rommet mitt litt finere. Og 10 minutter senere begynte jeg å male den ene veggen min. Så kom Peder hjem fra jobb og vi tok med oss bestefar å kjørte til ikea. Egentlig synes jeg ikea er en ganske kjedelig og slitsom butikk, men i går koste jeg meg virkelig. Vi skulle tross alt bare handle ting til meg, og kunne gå akkurat dit jeg ville. Inkludert resturanten. Så nå skal rommet mitt bli kjempefint, woho. Bare synd at det er så varmt der oppe, så jeg orker ikke å fikse noe der nå. Hater at det skal være så mye sol nå, vil ha regn. I det minste overskya. PysjamasjentaNå har jeg blogget i 4 år og jeg lurer fortsatt på hvordan jeg skal starte et blogginnlegg? Synes "hei" blir så rart. Men ja, hei. I dag har jeg og Peder vært en tur på Gulskogen igjen. Jeg har klagd til Peder ganske lenge nå om at jeg ikke har noe å ha på meg lenger, så i dag hadde jeg virkelig planer å om få kjøpt meg noe nytt. Og hva endte jeg opp med... tre nye pysjamaser og en BH. Men nå skal det sies at det er ingenting jeg bruker så mye som pysjen. Jeg går vel stortsett i pysj døgnet rundt for tiden. Mikkemus-pysjen var til og med så fin at jeg kunne gått både til mormor og bestefar, og til kiwi med den. Dit går jeg jo allerede med pingvin-pysjen min uansett. Den nederste pysjen kjøpte Peder til meg mens jeg var i prøverommet(og prøvde den øverste pysjen). Jeg ble så overraska og glad da han kom med den til meg, synes det var skikkelig søtt. Verdens beste gutt. Nå skal jeg sove hos han med en av de nye pysjene mine. Jeg elsker pysjamaser, virkelig. Kommer aldri til å svikte den. Den betyr tross alt mer for meg enn joggebuksa. Takk Gud for at den finnes. Dagens innkjøp

L-Y-K-K-E! De som påstår at lykke ikke kan kjøpes, har aldri vært uten foundation i over en måned. Peder knuste foundationen min da vi var i Danmark, og jeg har ikke hatt penger til å kjøpe en ny etter det. I dag hadde jeg endelig penger til en. Har aldri prøvd denne før, men jeg har hørt så mye bra om den, så jeg valgte å gi den en sjanse. Mascaraen har jeg ønsket meg lenge, men har ikke hatt penger til den heller. Den er visst sånn at du fjerner den med varmt vann også faller den av som sånne flak. Håper jeg slipper å bli så sort under øynene nå. I tillegg kjøpte Peder en lue og en øyebrynsskjærer til meg, men det var rett og slett umulig å få tatt bilde.

Noen som har prøvd noe av dette før?We heart itThe moon will guide me home

Noen dager gleder jeg meg så forferdelig mye til å flytte ut, gifte meg og få barn. Noen dager kan jeg forestille meg hvordan huset mitt skal se ut. Og hvordan bryllupet mitt skal være. Jeg og Peder snakker ofte om hva barna våre skal hete, hva vi skal oppeleve sammen med dem, hvordan vi skal oppdra dem osv.. Mens andre dager vil jeg virkelig ikke vokse opp. Jeg er jo myndig og egentlig voksen, men tanken på å bli voksen på ordentlig skremmer meg litt. Å bo hjemme betyr alt for meg. Eller.. familien min betyr alt for meg. Jeg vet ikke hvordan jeg skal klare å ikke ha dem rundt meg hele tiden. Jeg føler meg trygg her. Jeg er redd for å miste tryggheten. Redd for å bli kastet ut av redet og fly med mine egne vinger. Hvis det make no sense? Har en sånn dag i dag. Vet ikke hvorfor jeg skriver det ned, egentlig. Sikkert ingen som bryr seg uansett. Jaja, nå skal jeg sove. God natt, sov godt. Wednesday morning


Fine bilder av føttene mine da

God morgen. I går var jeg på kino sammen med verdens snilleste Selli, som spanderte både kino og godteri på meg. Vi så på grown ups, som egentlig var ganske dårlig. Men den var ihvertfall ikke sånn mørk og trist film, som de fleste andre som går på kino nå. Problemet er vel egentlig at ingen andre har lik humor som meg. Men det var ihvertfall veldig koselig å være med Selli igjen. Etter kinoen hentet Peder oss, også dro jeg og Peder til besteforeldrene hans.

Og nå spiser jeg frokost, drikker kakao og ser på karl & Co. Ser på episoden "den søte juletid", og den er såå koselig. Gleder meg sånn til jul. Tror helt ærlig ikke at det finnes ett eneste menneske her i verden som er så glad i jula og som gleder seg så mye til den som meg. Drømte faktisk om den i natt.

Fler som gleder seg til jul?Regn, regn, ikke gå din vei

For en herlig morgen. Våknet opp til lyden av regndråpene som plasket utenfor vinduet mitt. Tok meg en dusj, og fant frem favorittjakka mi og ulltøflene mine. Og nå sitter jeg her, i den splitter nye sofaen vår, ser på God morgen Norge og nyter en varm kopp med kakao. Jeg elsker seriøst mandager. Opp og hoppe klokka 8. Huset helt for meg selv. Hotel cæsar. Jakten på kjærligheten. Og ungkarskvinnen. Herlig!

Ellers har jeg hatt en perfekt helg. På fredag laget mamma pizza, før jeg og Peder dro til han og så på senkveld. På lørdag skulle vi egentlig på kino, men bestemte oss for å bli hjemme og se på the holiday med masse brus og godteri istedet. Mye koseligere å ligge i armkrorken til kjæresten min og se på favorittfilmen min, enn å se en dårlig film på kino. Og i går var vi på fotballkamp og så på at Strømsgodset knuste Oddrane.

Har dere hatt en fin helg?Autumn

Åh som jeg gleder meg til høsten er her for fult. Til bakken er dekt av blader i gult og rødt. Til regnet plasker ned utenfor soveromsvinduet mitt. Til jeg må gå med skjerf rundt halsen og lue på hodet for å ikke bli syk. Jeg gleder meg til å våkne under en god og varm dyne, mens mørket fortsatt er utenfor og kulda har bitt seg fast i rommet. Jeg gleder meg til å gå rundt i morgenkåpe og tøfler mens jeg lager meg en kopp te, for så å legge meg under den gode og varme dyna mi igjen. Inntil jeg får en jobb(krysser fingrene og ber til Gud om at jeg aldri skal få en) skal jeg virkelig kjemme bort meg selv denne høsten. Gjøre alle de tingene jeg har drømt om å gjøre hver høst. Jeg elsker høsten. Om høsten er jeg virkelig lykkelig.

Nå ligger jeg i senga til kjæresten min. Han har fått et sånt pc-nettbrett, så jeg blogger på det, mens han rydder rommet hehe. Det er kjempekult, men ganske komplisert. Ellers må jeg si at jeg har det utrolig bra sammen med Peder. Kunne ikke fått en bedre kjæreste.

Fler som gleder serg til høsten?Kristelig Folkeparti

For første gang i hele mitt liv har jeg vært å stemt. Jeg har seriøst gledet meg til dette lenge nå. Jeg har tenkt igjennom hvem jeg skal stemme på helt siden forrige stortingsvalg, så jeg var rimlig sikker på hva jeg skulle stemme da jeg gikk inn i valglokalene. Nå gleder jeg meg bare til "valgnatten" starter på tv2.

Jeg vet forresten at det er hemmelig valg, men jeg vil ikke tie. Jeg stemmer Kristelig Folkeparti, og synes det er utrolig synd at det ikke er fler som stemmer på KrF. KrF setter virkelig menneskeverd i sentrum. KrF har den beste familiepolitikken. KrF vil øke kontantstøtten og engangsstøtten. KrF vil gi 5000 kroner i skattefradrag pr. barn. Og KrF vil gi foreldre og barn muligheten til å bruke mer tid sammen. Dette er min hjertesak. I tillegg vil KrF styrke psykisk helsevern til barn og unge, slik at alle barn og unge med psykiske lidelser skal få raskere hjelp. KrF ønsker også en lovfestet rett til eldrehjemsplass. Det er slike ting jeg brenner for. For at menneskene skal ha det bra. Jeg er ikke så opptatt av skattelette og den slags ting. Til en viss grad kan vi kjøpe lykke. Til en viss grad hjelper det med masse penger. Men det hjelper ikke med masse penger hvis vi ikke har det bra i utgangspunktet. Menneskeverd kommer aller først.

I tillegg bygger Kristelig Folkeparti politikken sin på kristne verdier. Noe som også er grunnen til at mange ikke stemmer KrF, tror jeg. Jeg har hatt utallig mange diskusjoner på om KrF er for de kristne eller ikke. Alt for mange tror at det bare er de kristne som stemmer på KrF. Men de kristne verdiene KrF bygger politikken sin rundt er jo fantastiske. For det handler ikke om at vi blir satt i fengsel for å ha sex før ekteskapet. Det handler jo om nettopp det å ivareta alle mennesker og sørge for at alle har det bra. Å se alle mennesker, inkludert de menneskene som ikke er A4-mennesker(som de aller fleste av oss ikke er). Å hjelpe de fattigste i verden, uten å nødvendigvis dra dem inn i landet. Derfor stemmer jeg Kristelig Folkeparti. Godt valg!Har dere stemt? I såfall, hva stemte dere?God morgen

Heihei. Vet at jeg egentlig skulle begynne å blogge på denne bloggen i går og blablabla. Men så skjedde det noe som rett og slett knuste hjertet mitt og som jeg var nødt til å ordne opp i. Nå går alt heldigvis bedre, så nå starter den nye karrieren min som blogger hehe. Vet ikke om dere vil at jeg skal starte med å skrive om meg selv og sånn? Tipper at de fleste leserene mine er de samme som på den gamle bloggen, så det er kanskje ikke noe vits? 

I dag stod jeg opp litt over 8. Jeg går jo ikke på skole, men jeg prøver å ha litt rutiner likevel. Etter at jeg sluttet å ligge oppe hele natta å tenke på at jeg gruer meg til skolen dagen etter, klarer jeg faktisk å følge rutiner og stå opp klokka 8 hver dag. Ser på God morgen Norge, drikker kakao og spiser frokost sammen med mamma. I dag har vi spist baguetter og jeg har sølt kakao utover hele senga mi. Også er det endelig fint vær(overskyet).

Går du på skole?Bak masken"Du er så jævla feit, Helena", "hvorfor går du så rart?", "jævla pingvin bein as", "vi sykler fra Helena", "hvorfor sitter du aleine?", "du er så dum, du, Helena?". Jeg vet ikke hvor jeg skal starte engang. Slike replikker har vært hverdagen min. Jeg har aldri vært supertynn, og det har såret meg så utrolig mye hver gang noen slang en kommentar om at jeg var feit. Dere aner faktisk ikke hvor mye det har plaget meg, og hvor forferdelig jeg føler meg nå. Jeg er født med en feil i hoftene, så beina mine svinger litt innover. Før tenkte jeg faktisk ikke over det, jeg legger jo ikke merke til det selv. Men nå er jeg så utrolig redd for å få kommentarer på det. Jeg har ikke gym på skolen, av den enkle grunn at jeg har "pingvinbein", spesielt når jeg løper. Jeg har ikke fritak(det er jo tross alt ingen som forstår hvor mye jeg sliter med det), jeg har rett og slett droppa ut av gym selv. Og jeg må ta det opp hos privatist senere.

Jeg tror at ingen liker meg. Ikke engang mine egne venner. Jeg tar aldri initiativet til noe. Jeg blir ikke kjent med folk med mindre de blir kjent med meg. Hvis ingen setter seg ved siden av meg, eller spør om jeg vil sitte ved siden av dem, da setter jeg meg heller alene. Vet dere hvorfor? Jo, fordi jeg alltid har vært den personen andre ikke har vilt ha der. Jeg har alltid fått høre at andre har sagt "ikke ta med Helena", "vi sykler fra Helena", "vi går fra Helena". Jeg har blitt kryna for at jeg ikke skulle rekke å ta dem igjen. Folk har ødelagt sykkelen min. Og ja, dere skjønner. Dere som gjorde det; aner dere hva dere gjorde? Aner dere hvor utrolig vondt det var for meg?

Det eneste som gjorde at jeg følte meg bedre var å "spille dum". Da lo i det minste folk av noe annet enn at de var slemme mot meg. Men jeg kom meg aldri ut av det igjen. Jeg gjorde ikke en dritt på skolen. Oppførte meg dumt. Og ble rett og slett ganske dum. Da jeg prøvde å bli smart igjen, var det forsent. Etterhvert kunne jeg høre at folk begynte å viske "åååherreguuud" hver gang jeg sa noe. Tilslutt tørte jeg ikke lenger å si noe. Det er sjelden jeg sier noe på skolen. Og blir jeg plassert alene får jeg helt angst. Jeg takler det ikke. Jeg sitter bare å venter på at noen skal begynne å viske om at jeg sitter alene. Ikke klarer jeg å jobbe noe særlig heller. Jeg er for dum til å klare oppgavene, det har jeg jo tross alt fått høre tusen ganger før.

Andre tenker sikkert at jeg er en dritt kjedelig person. Andre liker meg ikke. Jeg liker meg ikke selv heller. Andre ville kanskje sagt at de kom sterkere ut av dette, men ikke jeg. Jeg er mye, mye svakere. Og det er derfor jeg er som jeg er. Så tenk over det neste gang dere dømmer et menneske. Dere vet aldri hva han/hun har vært igjennom. Og tenk gjennom det neste gang dere snakker dritt til et annet menneske. Tenk over ord og handlinger. Dere vet ikke hvor mye det kan forandre et annet menneske. Hvor mye det kan ødelegge.

Dette innlegget er sperret for kommentarer. fordi jeg ikke vil ha masse anonyme dritt kommentarer.Image and video hosting by TinyPic

Helena Westergren, 21 år.

helenawestergren@live.no