Bunad blir burka

Det er skummelt å se hva som er i ferd med å skje med samfunnet vårt. Skummelt å se hvordan alle utlendinger, og spesielt muslimer tar over verden. Det er skummelt å tenke på at vi kan risikere å møte på noen med noe så skremmende som en hijab. Eller at vi kan risikere at en mørkhudet kommer og setter seg ved siden av oss på bussen.

Det er jo helt sykt å tenke på at vi velger å ta inn så mange kriminelle mennesker i landet vårt. Det er rart at vi slipper inn både snyltere, terrorister, voldtekstmenn og drapsmenn, ikledd turban, hijab og aladdin bukser. Skal vi virkelig la lille Norge bli et "muslimland" med både kvinnemishandling og karri kultur? Skal de tvinge oss til å be mot mekka fem ganger om dagen, bytte ut hjemmelagde kjøttkaker og fårikål med köfte og tikka-massala, bunad med burka, listepop med jahla jalla musikk og innføre faste en måned i året? Skal vi bare sitte å se på at det stadig blir økende antall av voldtekt og terroraksjoner? Skal vi sitte å se på at menn mishandler konene sine? Vi må rett og slett åpne øynene våre å få stanset denne innvandringen ganske fort. Hvis ikke kommer hele Norge til å se ut som Øst-Europa om et par år.

Eller skal vi rett og slett åpne opp øynene våre og se at disse menneskene er like mye verdt som oss? Selvom de har mørkere hudfarge, tror på noe annet, har en annen kultur og er vandt til å leve annerledes enn oss, så betyr ikke det at de ikke er like fulle av følelser og kjærlighet som det vi er. Det er vel ikke nødvendig å sende alle ut av landet bare fordi en som kommer fra samme land eller en med samme tro er terrorist, voldtekstmann eller drapsmann. Alle mennesker er forskjellig. Uanett hvordan vi ser ut, hva vi tror på eller hvor vi kommer fra. Dessuten sier det seg selv at det er fler kriminelle muslimer enn nordmenn, når antallet muslimer er vesentlig høyere enn 5 millioner?

La utlendinger være utlendinger, og nordmenn være nordmenn. La de som vil bruke hijab, turban og aladdin bukser. Vi må slutte å dømme hverandre etter hvor vi kommer fra og hva vi tror på. For til syvende og siste så er vi bare mennesker alle sammen. Født under samme himmel, lagd av kjøtt og blod. Nei til terrorisme, og nei til rasisme.


Image and video hosting by TinyPic

Helena Westergren, 21 år.

helenawestergren@live.no